Rólunk

A ContiGrass gondolata 2017-ben formálódott meg bennünk és mára egy kiforrott termékkel a kezünkben mutathatjuk be Neked. Az ötlet köré megalapítottuk a Wattsi Labor Kft-t, ami a mai napig családi körben zakatol.

Wattsi Labor-t egy három fős kreatív és innovatív csapat alkotja, ahol minden nap azon tevékenykedünk, hogy a magyar terméket mitöbben megismerjék. A ContiGrass egyszerre öleli fel a gyakorlatiasságot és a modern tájépítészetet. Korszerű és praktikus termék, amely úgy biztosítja az kényelmes, örökzöld felületet, hogy minimális fenntartást igényel, és hosszútávon szép megoldást biztosít. A gyeprácsok előnyös tulajdonságait megtartja, és kombinálja azzal a zöld környezettel, amire mindig vágytál.

A találmányt a mai napig három benyújtott szabadalommal védtük le, és reméljük, hogy a további ötleteinket is szabadalmaztatni tudjuk a kéőbbiekben!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a honlapunkon tájékozódsz rólunk! További kellemes nézelődést, vásárlást kívánunk, és ne feledd: ContiGrass-szal a Te füved lesz a zöldebb, nem a szomszédé!

mozaik.jpg

A ContiGrass csapata

Imi projekt manager

Imre

Semmi sem gyakorlatiasabb

egy jó elméletnél.

/Bolzman/

Andris CEO

András

Valamit megalkotni mindig a problémák megoldásáról szól.

/Philip S. Hoffman/

Sandor termek manager

Sándor

Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik.

/Steve Jobs/