Szállítási feltételek

A Wattsi Labor Kft. a termékeinek felhasználási helyére kerülése 3-féleképpen történhet.

 1. A vásárló személyesen veszi át a kész termékeket a 2144 Kerepes, Mező utca 46-os címen.

 2. A Wattsi Labor Kft. végzi a kiszállítást.

 3. A Wattsi Labor Kft. az X-Press Trans Kft-vel végezteti a kiszállítást.

 

Az előbbi két kiszállítás kisebb mennyiségű megrendelés esetén (30-50 négyzetméternél kisebb területre történő rendelésnél), a harmadik nagyobb mennyiségű megrendelésnél történik.

A Wattsi Labor Kft. a ContiGrass Saddle 10-es termékeket 292x392x360 mm méretű, sértetlen dobozokba csomagolva készíti elő szállításra. Egy dobozba
72 db ContiGrass Saddle 10-es termék fér. Ez a szám ContiGrass Saddle 10H termékek csomagolásának esetén eltérő is lehet, ugyanis 2 db Saddle 10H terméket lehet 1 db Saddle 10 helyére csomagolni. Egy doboz tele pakoltan nagyjából 4 kg-ot nyom. A csomagolásban mellékelt Használati utasítás  található.

A rendelt műfüvet méretre vágva, felgörgetve készítjük elő szállításra. Ennek tömege a rendelt műfű darab méretétől függ, alkalmanként két vagy több embert is igényelhet a pakolása.

A szállítást a megrendeléstől számított 3 héten belül köteles a Wattsi Labor Kft. teljesíteni. Ennél hosszabb teljesítési idő csak a vásárló írásos tájékoztatása és a vásárló együttműködő visszajelzése esetén lehetséges. A személyes átvételnél a vásárló saját döntése alapján késleltetheti az átvételt, arról részletesen tájékoztatva a Wattsi Labor Kft-t az info@contigrass.com email címen.

A szállítás díjszabása a fenti 2-es és a 3-as esetben megyei lebontásban történik:

 • 5 000 forint: Budapest és Pest Megye

 • 8 000 forint: Fejér Megye, Heves Megye, Jász-Nagykun-Szolnok Megye, Komárom Esztergom Megye és Nógrád Megye

 • 12 000 forint: Bács-Kiskun Megye, Békés Megye, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye, Csongrád-Csanád Megye, Győr-Moson-Sopron Megye, Hajdú-Bihar Megye, Tolna Megye és Veszprém Megye

 • 20 000 forint: Baranya Megye, Somogy Megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye, Vas Megye és Zala Megye

A vásárló köteles a csomagolás állapotáról tájékozódni átvételkor. Reklamációt a csomag átvételekor tudunk elfogadni. Amennyiben nem megfelelő a csomagolás állapota, a vásárló jogosult a csomagot térítésmentesen visszaküldeni és (1) új csomagot igényelni vagy (2) elállni a vásárlástól. A csomag átadását és az átvételt elismerő dokumentum aláírását követően ezektől a jogoktól elesik a vásárló.

Hibás termék cseréjét a Wattsi Labor Kft. végzi. Ilyen esetben a Garanciális feltételek termékcsere igénybejelentés része az irányadó.

További információkat az Általános Szerződési Feltételekben lehet olvasni.

Gyepracs felujitas.jpg

KAPCSOLAT

2144 Kerepes,
Mező utca 46, Magyarország (Hungary)

+36 20 292 5999

INFORMÁCIÓ

© 2018 - 2020 - Wattsi Labor KFT

KÖVESS MINKET

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram