CG install hatter.jpg

TERVEZD MÉG MA A TAVASZI KERTED

Black Washed Wall

A black friday hétvégéje alatt még jobb áron

Három napig a rendelés árának a 25%-át spórolhatod meg 20% helyett.

01
tervezz
02
rendeld meg
03
újítsd fel
Gyepracs felujitas.jpg

 ISMERD MEG TERMÉKÜNKET

A ContiGrass a gyeprács füvesítésére szolgáló gyeprácselem. Az idővel igénytelenné váló térkövekhez nyújt gyors és praktikus megoldást.

Tudj meg többet

RENDELJ TAVASZRA
20% 25% KEDVEZMÉNNYEL

Ha a november 16-tól december 16-ig rendelsz termékünkből, akkor 20%-ot spórolhatsz a termék árból. November 27 és 29. között összesen 25% kedvezményt kínálunk. Az összegnek a felét kell kifizetni a rendeléskor és márciusban kézhez kapod a terméket.

Tájékozódj részletesebben

Müfüves CG terület.jpg
Gyepracs felujitas.jpg

A téli akció részletei

Rendelés

Amennyiben az akciónk ideje alatt megrendeled a megfelelő mennyiségű ContiGrass-t, a termék árból 20%-ot elengedünk. A rendelést az árajánlat igénylés menüpontban tudod leadni. A megadott időszakban leadott rendelésekre automatikusan érvényesül az akció.

 

Fizetés

A kedvezményes árnak a felét kell csupán a rendelés leadásakor kifizetned. Az összeg másik felét februárban esedékes kifizetni, de legkésőbb a szállítás előtti napig. A terméket csak a teljes összeg befizetése után áll módunkban kiszállítani.

Kiszállítás

A kiszállítás márciusig 31-ig bezárólag bármikor igényelhető. A kiszállítás előzetesen megbeszélt időpontban történik. Kérjük, tüntesd fel a kiszállítás preferált időpontját az árajánlat igénylés leadásakor! Amennyiben a rendeléskor nem egyeztetünk kiszállítási időpontot, februárban e-mail formájában a megadott elérhetőségen megkeresünk, és egyeztetünk a kiszállítás részleteiről.

Érdeklődj

Ha bármilyen kérdésed felmerült az akcióval vagy magával termékkel kapcsolatban, keress minket a feltüntetett elérhetőségek bármelyikén! Örömmel segítünk felvetődött kérdések megválaszolásában.

 
Gyepracs felujitas.jpg

KAPCSOLAT

2144 Kerepes,
Mező utca 46, Magyarország (Hungary)

+36 20 292 5999

INFORMÁCIÓ

© 2018 - 2020 - Wattsi Labor KFT

KÖVESS MINKET

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram